kolmapäev, 9. oktoober 2013

Indohiina rumalad ja naljakad reeglid/faktid


Indohiina totrad ja naljakad reeglid

Tai:

Keelatud on kodust lahkuda aluspüksteta. Kas seda keegi kontrollib ja ka trahvi teeb, selles pole kinnitust leidnud:)

Keelatud on tänavatel ja ka sõidukites olla palja ülakehaga.

Keelatud on nätsu ja prügi tänavale viskamine ja sülitamine-trahv 2000THB-ca 50EUR.
Keelatud on astuda maas lebava Tai raha peale, kuna Tai rahal on esindatud kuninga portree siis on ka Tai rahale astumine kõige otsesem kuninga solvamine.

Keelatud on ujuda risti üle jõe, ilma et oleks münt taskus. Milleks kõigeks see hea on, raske öelda aga no las need tailased siis ujuvad münte täis taskutega risti üle jõe, eks meie üritame diagonaalis või pikki ujuda.

Alkoholi müük poodides on keelatud 14-17
Bangkoki pikk ja ametlik nimi on: Krung Thep Mahanakhon Amon Rattanakosin Mahinthara Yuthaya Mahadilok Phop Noppharat Ratchathani Burirom Udomratchaniwet Mahasathan Amon Piman Awatan Sathit Sakkathattiya Witsanukam Prasit.
Lugege kolm korda see nimi üle ja palun korrake seda siis peast:)

 

 
 
 
 
 
 

 
Kambodza:

Mootorsõidukil ei tohi päeval tuled põleda-see on karistatav! Samas öösel aga ilma tuledeta sõita on lubatud ja ei ole karistatav.

Keelatud on hüpata maamiinile. Ilmselgelt ei soovi ehk väga keegi maamiinile astuda ja kui ka astub või hüppab, siis ma arvan, et seda inimest enam see seadus ei häiri peale maamiini plahvatust.

Uusaasta pidustuste ajal on keelatud kasutada veepüstoleid. Ilmselt tavalised püstolid ja kuulipildujad on igati legaalsed:) 

Igasugune negatiivne kriitika Punaste Khmeeride vastu karistatakse pea raiumisega.
 
 
 

 

 
 
 
 
 
Vietnam:

Valitsuse kohta negatiivsed märkused on keelatud, mis viib otse vangikongi
Piraatlus on keelatud, samuti paljud välismaised interneti leheküljed on blokeeritud.

Blogi pidamine on taunitav, eriti valitsuse, sõjaväe, poliitika kohta.
Rahvusvaheline juhiluba on Vietnamis kehtetu ja sõitmine keelatud. Kohaliku loa saab vaid Vietnami kodanik. Ilmselgelt saartel saab rollerit rentida ja ka surfiparadiisides, ent tuleb kohe valmis olla ka kukrut kergendama.

Kõikides Indohiina rikides on narkootikumid rangelt keelatud ja karistuseks pole tegu tavalise Hiltoniga vaid maailma ühe top kümnesse kuuluva vanglaga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar