laupäev, 23. november 2013

Home Sweet HOME

Kodus
 
Reis selleks korraks läbi ja on uskumatult hea olla tagasi mõnusalt jahedas Eestimaa sügises.
Kindlasti Riho ja Martin selles osas minu entusiasmi ei jaga ja pigem valiksid nemad Aasia, kuid mina ootasin juba viimasel nädalal ainiti jahedat ja natukene sombust sügiskliimat.
 
Blogipidamine ise aga oli suht koht ootustele vaevaline. Esiteks jooksime päev läbi palavas ringi ja vaatasime võimalkult palju vaatamisväärsusi ja seega õhtuks polnud enam ma kõige teravam pliiats pliiatsikarbis ja kindlasti häiris kogu blogi kirjutamist ka vaevaline internet. Ühendust oli igas kõrvaltänavas, kuid ka kõige uhkema hotelli internet oli Eestiga võrreldes üliaeglane.Seega Vietnamist jäi blogi väga tühjaks, kuid kui kellegil huvi, siis võin silmast silma rääkida Vietnamist pikemalt.
 
Reisisoovituseks aga peale praegust ja eelnevaid Aasia reise julgen taaskord väita, et parim koht kagu-aasia riikidest puhkamiseks on Tai. Tai sobib algajale ja sobib kogenud reisimehele, keeleoskajale ja "keeletule", jõukamale ja väiksema rahakotiga reisijale. Kindlasti on igas riigis oma pärlid ja kuna riigid on suured, siis lühiajalisel külastusel kõikjale niikuinii ei jõua.
 
 
 
 
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar